PREZENTAREA OFICIALă BELLTRON CLERICILOR DIN HONDURAS

In 14 iulie, Palatul Arhiepiscopal din Tegucigalpa, MDC a fost locul de desfășurare a clerului condus de Cardinalul Oscar Rodriguez Maradiaga Andres. În timpul prezentării noului Nunțiul Apostolic al clerului din Honduras, Arhiepiscopul tanzanian Novatus Rugambwa, a vorbit de produse Belltron: un ajutor valabil și consistent pentru fiecare parohie.

Citeste mai mult >>

SUCCESUL ROB DE LA TARGUL INTERNATIONAL DIN KOINE

Ca in toti anii, Belltron se arata a fi primul in domeniul electronicii si tehnologiei pentru cercetare avansata care are loc in interiorul companiei proprii.

Citeste mai mult >>

ALWAYS UP TO DATE

Big changes start with a tiny step in the right direction. The latest Belltron innovation is currently being patented. We’re referring to a gear system for clocks which can guarantee that the tower clocks will always be in perfect synchronism with the standard time with no more need for maintenance when it comes to adjusting and setting the time.

Citeste mai mult >>

NOUL CLOPOT ELECTRONIC BELLTRON

Din 1980 Belltron lucraza pentru imbunatatirea continua a produselelor si sa raspunda noilor nevoi ale preotilor parohi mai exigenti. Astazi ia nastere noul clopot electronic si programatorul 370 Belltron. De o inalta performanta si financiar accesibil tuturor.Noul DMC/GM 370 ofera standard o performanta si o calitate foarte inalta, la un pret imbatabil absolut.

Citeste mai mult >>

Super promotie, pachet complet - clopot electronic, goarna si driver la pret avantajos. Click aici pentru detalii!
Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici