DEDICAT CUVANTULUI

Uneori este într-adevăr necesar să se reinventeze instrumente utilizate în mod obișnuit pentru a fi adaptate la nevoile reale. Pe valul de tehnologie predominant mereu în schimbare, Belltron a proiectat microfoane cu caracteristici adaptate special pentru biserici.

Citeste mai mult >>

BELLTRON’S RETAILERS WIDEN THEIR HORIZONS

Belltron strengthens its presence in the Latin world by expanding its retailer’s horizons: A new exclusive retailer is now available in the heart of Madrid. Daniel Vallesi and Alessandro Libetti have come together to establish the DIDIMO ELECTRONICS S. L.

Citeste mai mult >>

NOUL CEAS PILOT BELLTRON: SERIE BCS.

BCS - BelltronClock System, este nuoua serie de ceas pilot in grad de operare in mod total automat. BCS controleaza turnul clopotnita: gestioneaza miscarea limbilor de ceas din turn,aprinde si stinge luminile. Pentru a fi mereu in sincronizare, seria BCS Belltron este echipat cu intrare pentru a primi semnal prin satelit sau DCF 77,5.

Citeste mai mult >>

Super promotie, pachet complet - clopot electronic, goarna si driver la pret avantajos. Click aici pentru detalii!
Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici