Belltron sunet de inalta calitate pentru Biserici. Pasiunea sa a venit de la atenția la nevoile preotilor care, din cele mai vechi timpuri, au contribuit la crearea primului clopot electronic din lume, fara piese mecanice în miscare.

Totul incepe in anii '80, cand un preot de provincie, Don Marino Ciarrocchi, ingrijorat cu privire la sistemul sau ineficient si depasit de clopote, a facut uz de doi tehnicieni care va studia cu incredere un nou sistem pentru parohia sa. Astfel, sa nascut TBS 484, precursorul unor echipamente electronice ce au evoluat pentru Biserici. Vazand calitatile produsul finit și preotul ramanand multumit, cei doi ingineri au decis să fondeze Belltron.
Din anul 1982 compania sa specializat în proiectarea și implementarea sistemelor de clopote electronice, motoare pentru clopote de bronz cu control electronic, audio și sisteme de difuzare a programelor de voce, animatori liturgici, sisteme mobile de procesiuni și multe alte produse. Belltron este capabil de a realiza proiecte avansate tehnologic de inalta calitate si usurinta de utilizare. Intregul proces de productie este controlat si testat cu ajutorul unor dispozitive electronice sofisticate pentru a asigura standardele de calitate si fiabilitate.

Don Marino Ciarrocchi

Cu un personal calificat Belltron realizeaza produse impecabile, care sa raspunda pe deplin nevoilor specifice fiecarui. Profesionalismul și disponibilitate au fost întotdeauna semnele distinctive ale companiei Belltron.Produsele Belltron sunt specifice necesitatilor ce se gasesc intr-un lacas de cult, nefiind produse de larg consum adaptate lor.
Avand o echipa de ingineri care lucreaza in cercetarea, dezvoltarea, proiectarea si productia solutiilor si a sistemelor tehnologice de o inalta calitate, in conformitate cu toate certificarile prevazute de normele europene actuale.

Productia produselor noastre se face doar in Italia avand reprezentanti in toata lumea, pentru mai multe detalii puteti accesa si site-ul official al fabrici producatoare din Italia: www.belltron.com, unde puteti vedea diverse lucrari efectuate pe mapamond si produse.

Datorita profesionalismului, marca Belltron are un numar mare de reprezentanti in Italia, dar s-a extins si pe pietele internationale precum: Canada, S.U.A., Franta, Irlanda, Anglia, Spania, Israel, Croatia, Malta, Cile, Brazilia, Venezuela, Romania, Indonezia, Japonia.

Referinte

Episcopia Romano-Catolica Iasi
Super promotie, pachet complet - clopot electronic, goarna si driver la pret avantajos. Click aici pentru detalii!
Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici