Cardinalul oscar andres rodriguez maradiaga, arhiepiscopul metropolitan honduras

Am folosit personal produsele Belltron in Sanctuarul Suyapa și Catedrala Mitropolitană, cu un rezultat excelent. Va recomand tuturor, deoarece acestea sunt, materiale de calitate care permit cuvântului să ajunga clar la credincioși.

Don bruno, misionar salezian in camerun

Sistemul audio a fost realizat cu maiestrie. Oamenii se bucura de noutatea surprinzatoare si rezultatul excelent. S-a realizat o treaba exceptionala cu amplificatorul si microfonul d-voastra. Acesti enoriasi nu au crezut ca s-ar putea amplifica, intr-un timp atat de scurt si cu un rezultat bun, biserica lor.

Parintele Paolo, misionar in argentina

Dincolo de CALITATEA Belltron, cu o societate consolidata, ofera posibilitatea de a avea consultanta de specialitate, sigura și rapida. Am instalat un sistem audio intr-o parohie din Tahiti (Polinezia Franceza), atunci cand, intr-o zi am avut un inconvenient minor. In mai putin de o ora, din Italia, mi-au rezolvat problema.

Jose uggenti, un misionar laic, cu tribul yanomami, brazilia

Pentru toata echipa Belltron multumirile mele, recunostinta mea. Clopotul electronic este cu siguranta unic in inima padurii amazoniene, extinzand Belltron la nivel mondial. Fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca.

Don francisco, monarh benedictin la l’abbazia di monte oliveto maggiore (siena)

Seriozitatea companiei dumneavoastra ma umple de liniste! Voi faceti serviciul si apoi continuati relatia cu clientul, astfel incat serviciul este intotdeauna excelent. Felicitari si va multumesc foarte mult.

Monseniorul aurel perca ,episcop auxiliar de iasi (romania)

Recomandam si dam binecuvan|tarea noastra produselor Belltron, ce sunt de o inalta calitate si satisfac exigentele bisericilor noastre.

Parintele ernesto sartorio, paroh in trieste

Intr-un timp foarte scurt tehnicienii companiei Belltron au dat un" diagnostic ", care a dus la o interventie rezolvabila problemelor audio in biserica noastra. Si, in sfarsit, dupa ani de greutati, credincioșii pot asculta acum Predica cu placere.

Monseniorul jaime da fonseca h.- episcop al diecezei in cile

Domnul Jaime H. Fonseca certifica, cunoasterea de multi ani a domnului Francisco Bahamondez F (Belltron Chile), care a servit si efectuat servicii importante pentru dioceza de Valparaiso. El a efectuat, de asemenea, instalarea sistemului audio, in Sanctuarul Marian, carilionul electronic in clopotnita si organistul electronic, ce este folosit pentru a acompania in diferite momente de rugaciune a multor pelerini. El a efectuat acelasi serviciu in diferite parohii ale Diocezei, ca San Antonio de Viña del Mar, NuestraSeñora del Rosario de Quilpué si multe altele. Acesta a fost intotdeauna in slujba preotilor si foarte aproape la orice nevoie, oferind un serviciu de calitate si bun gust. Deci, eu dau aceasta marturie tuturor celor care au nevoie de echipamente electronice pentru biserici. Quilota, 11 iulie 2014

Parintele silvano misionar franciscan in cuba

Al nostru clopot electronic Belltron trimite un sunet curat si limpede, ca si cum am avea clopote de bronz, atat de mult incat unii credinciosi care nu ridica fata spre cer, nici macar nu realizeaza ca biserica noastra nu are un turn clopotnita. De asemenea, au avantajul de a avea un potential repertoriu, infinit disponibil, introducand mereu melodii noi.

Parintele leopoldo cristinelli, sacristan la sanctuarul dell'adorazione

Cred ca avem nevoie de tehnicieni si ingineri de audio si muzica - asa cum sunt componentele Belltron- deschisi catre lumea ecleziastica, pentru a imbunatati continuu serviciile pe care Biserica le ofera credinciosilor. Belltron se bucura de prestigiu national si international si este o expresie a capacitatii profesionale si industriale din mediul nostru, se recomanda in special prin atentia particulara a tuturor operatorilor din sector.

Super promotie, pachet complet - clopot electronic, goarna si driver la pret avantajos. Click aici pentru detalii!
Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici